Locatie

Vanaf september 2019 worden de cursussen gegeven in het

Boswell Bèta Institute

Daltonlaan 400

3584BK Utrecht

 

LET OP: In verband met de coronacrisis worden alle natk4all cursussen tot nader order online gegeven via video-conferencing. Dit kan natuurlijk wijzigen wanneer de richtlijnen versoepeld worden. In dat geval hoor je het altijd via je docent. Tentamens zijn in sommige gevallen wel offline, dus op locatie bij Boswell Beta. Dat gebeurt altijd na toestemming vanuit de Universiteit Utrecht (die wij als beta4all hierin volgen) en in strikte naleving van de RIVM richtlijnen, die je ook hier kunt downloaden. Je wordt hierover geïnformeerd via je docent.

Bereikbaarheid met openbaar vervoer

Vanaf Utrecht Centraal gaat bus 28 (De uithof P+R) elke 5 tot 8 minuten naar de Daltonlaan. De halte is nagenoeg voor de deur en de reis duurt 15 minuten.

 

Bereikbaarheid met de auto

Bij de Daltonlaan zijn 15 parkeerplaatsen voor Boswell Beta (gratis parkeren dus) Daarnaast zijn er twee parkeergarages P1 en P2 waar u gratis kunt parkeren. Als er geen parkeerplaatsen meer zijn op P1, bestaat de mogelijkheid om gratis te parkeren op het nabijgelegen parkeerterrein P2, één afslag naast BCN. Parkeren is op basis van beschikbaarheid

 

Kosten

Per 1 september 2020 zijn de cursussen kosteloos voor studenten aan een Nederlandse universitaire lerarenopleiding (ULO) en studenten die hiervoor een premaster volgen. Voor alle overige deelnemers wordt een bescheiden administratiekostenvergoeding van 35 euro per cursus gerekend, die bij inschrijving per iDeal voldaan moet worden. LET OP: bij deelname hebben de ULO- en premasterstudenten voorrang, omdat deze vakken voor hen verplicht gesteld kunnen worden.