Locatie

Vanaf september 2019 worden de cursussen gegeven in het

Boswell Bèta Institute

Daltonlaan 400

3584BK Utrecht

 

LET OP: Naar aanleiding van de feedback van cursisten streven we er bij natk4all zoveel mogelijk naar om de bijeenkomsten fysiek te laten plaatsvinden bij Boswell Beta. Wanneer het binnen het kader van de coronamaatregelen toegestaan is worden er offline bijeenkomsten georganiseerd met inachtneming van alle richtlijnen van het RIVM. Tentamens worden wanneer het mogelijk is ook offline gegeven. In verband met de ontwikkelingen in de coronacrisis kunnen de richtlijnen echter zeer snel wijzigen en kan het zijn dat bijeenkomsten ineens weer online moeten plaatsvinden. In alle gevallen hoor je de laatste informatie via je docent omdat dat de meest directe manier is. Vraag het dus even na in geval van onduidelijkheid. We volgen als beta4all de lijn van de Universiteit Utrecht en de RIVM richtlijnen. Ons Coronaprotocol voor offline bijeenkomsten kun je hier downloaden.

Bereikbaarheid met openbaar vervoer

Vanaf Utrecht Centraal gaat bus 28 (De uithof P+R) elke 5 tot 8 minuten naar de Daltonlaan. De halte is nagenoeg voor de deur en de reis duurt 15 minuten.

 

Bereikbaarheid met de auto

Bij de Daltonlaan zijn 15 parkeerplaatsen voor Boswell Beta (gratis parkeren dus) Daarnaast zijn er twee parkeergarages P1 en P2 waar u gratis kunt parkeren. Als er geen parkeerplaatsen meer zijn op P1, bestaat de mogelijkheid om gratis te parkeren op het nabijgelegen parkeerterrein P2, één afslag naast BCN. Parkeren is op basis van beschikbaarheid

 

Kosten

Per 1 september 2020 zijn de cursussen kosteloos voor cursisten die door een Nederlandse universitaire lerarenopleiding (ULO) naar beta4all worden doorverwezen. Voor alle overige deelnemers wordt een bescheiden administratiekostenvergoeding van 35 euro per cursus gerekend, die bij inschrijving per iDeal voldaan moet worden. LET OP: bij deelname hebben de ULO- en premasterstudenten voorrang, omdat de beta4all vakken voor hen verplicht gesteld kunnen worden.