Natk4all

Inschrijven voor één of meerdere cursussen?

 

Let op (1): De cursussen gaan uit van een flinke hoeveelheid zelfwerkzaamheid, ook voorafgaand aan het eerste college. Daarom is de inschrijving in principe geopend tot twee weken vóór aanvang van de desbetreffende cursus. Mocht dit niet haalbaar voor je zijn, omdat je bijvoorbeeld je rooster nog niet weet, neem dan even contact op.

 

Let op (2): Wanneer je je inschrijft, word je doorverwezen naar de website van Boswell Bèta. Zij verzorgen de inschrijvingen voor de natk4all cursussen.

 

Let op (3): Zorg dat je het juiste factuuradres invult, zeker wanneer je school of een lerarenopleiding de cursus(sen) betaalt. Stem goed af met je opleiding voor hoeveel cursussen je je opgeeft. Sommige opleidingen willen niet dat je je voor meer dan één semester tegelijkertijd inschrijft. Overleg dus even! Je huisadres is nodig voor bevestigingen en -bij goed resultaat- je certificaat. LET OP: per 1 september 2020 zijn de cursussen kosteloos als je bent ingeschreven bij een Nederlandse universitaire lerarenopleiding of daarvoor een premaster doet. Voor overige cursisten wordt een administratieve bijdragen van 35 euro in rekening gebracht.

 

Klik hier om je IN TE SCHRIJVEN voor één of meerdere cursussen van Natk4all.

 

Voor vragen over je inschrijving en/of je betaling, kun je bellen of mailen met Boswell-Bèta.

 

Voor inhoudelijke vragen over de cursussen en/of de gang van zaken, kun je mailen met Ralph Meulenbroeks (coördinator).