Natk4all

Inschrijven voor één of meerdere cursussen?

 

Let op (1): De cursussen gaan uit van een flinke hoeveelheid zelfwerkzaamheid, ook voorafgaand aan het eerste college. Daarom is de inschrijving in principe geopend tot twee weken vóór aanvang van de desbetreffende cursus. Mocht dit niet haalbaar voor je zijn, omdat je bijvoorbeeld je rooster nog niet weet, neem dan even contact op.

 

Let op (2): Wanneer je je inschrijft, word je doorverwezen naar de website van Boswell Bèta. Zij verzorgen de inschrijvingen voor de natk4all cursussen.

 

Let op (3): Zorg dat je het juiste factuuradres invult, zeker wanneer je school of een lerarenopleiding de cursus(sen) betaalt. Stem goed af met je opleiding voor hoeveel cursussen je je opgeeft. Sommige opleidingen (TUD bijvoorbeeld) willen niet dat je je voor meer dan één semester tegelijkertijd inschrijft. Overleg dus even! (Je huisadres is vooral nodig voor bevestigingen en (bij goed resultaat) je certificaat.)

 

Klik hier om je in te schrijven voor één of meerdere cursussen van Natk4all.

 

Voor vragen over je inschrijving en/of je betaling, kun je bellen of mailen met Boswell-Bèta.

 

Voor inhoudelijke vragen over de cursussen en/of de gang van zaken, kun je bellen of mailen met Mark Uwland (ondersteuning).